Kliniek Dr. Wim Danau blog

Blog

Lees hier enkele blogberichten over esthetische ingrepen, de juiste voeding, hoe je huid te versterken etc.

Borstvergroting

Motiva implantaten

10 jaar Motiva implantaten en meer dan een miljoen implantaten wereldwijd verbruikt, kan een Post Market Surveillance gepubliceerd worden met een complicatieratio voor rupturen en kapselcontractuur van minder dan 1%. Motiva implantaten zijn innovatief op het gebied van veiligheid en esthetisch resultaat. Vrouwen ervaren dit als zeer positief.

Meer lezen

The Big Booty Trend

Er is een big booty trend gaande over de hele wereld. In Afrika en Brazilië was het altijd al populair om een grote kont te hebben. Nu lijkt dit te zijn overgewaaid naar het Westen. Dus verschijnen er veel artikelen over hoe jij ook zo’n kont kan krijgen, met behulp van squats bijvoorbeeld. Dit artikel gaat ook over tips voor een dikke kont, maar dan op een leuke manier, met niet al te veel moeite.

Meer lezen

Thigh gap

Zo’n zeven jaar geleden werden we er voor het eerst mee geconfronteerd: de thigh gap. Dit schoonheidsideaal, dat vrij vertaald dijspleet of dijkloof betekent, wordt getypeerd door een ruimte tussen de bovenbenen wanneer je met je voeten tegen elkaar staat. In dit artikel gaan we in op de thigh gap, vertellen we of het voor iedereen is weggelegd én hoe je een dijkloof kunt bereiken.

Meer lezen

Fronsrimpels verminderen

Fronsrimpels zijn de lijnen tussen je wenkbrauwen die ontstaan bij het ouder worden. Fronsrimpels zorgen voor een gestreste of boze uitstraling en daarom storen mensen zich er vaak aan. In dit artikel lees je hoe je fronsrimpels kunt voorkomen en hoe je ze kunt verminderen fronsrimpelof verwijderen wanneer ze al erg zichtbaar zijn. Zo kan een behandeling met Botuline toxine helpen om je van je fronsrimpel af te helpen.

Meer lezen

De bikini bridge

Niet lang geleden konden we niet om deze internethype heen: de bikini bridge. Vrouwen plaatsten massaal foto’s van zichzelf in bikini, liggend. Wat er zo ‘bijzonder’ aan deze kiekjes is? Het bikinibroekje staat strakgespannen, als een brug, vanwege het hebben van uitstekende heupbeenderen. De hype is inmiddels iets gaan liggen, maar nog altijd vliegen de resultaten je om de oren wanneer je zoekt op #bikinibridge.

Meer lezen

Boze blik verzachten

Ken je dat? Dat mensen vragen waarom je zo boos kijkt, terwijl je je van geen kwaad bewust bent? De zogenoemde boze blik (ook wel Resting Bitch Face genoemd) – waarbij je continu boos of gespannen kijkt zonder dat het je bedoeling is – kan een heel vervelend probleem zijn. Hoe ontstaat de boze blik en wat doe je er tegen?

Meer lezen

Pubis lift

Een grote of te dikke venusheuvel kan als zeer storend ervaren worden. Met een pubis-lift kan overtollig huid en vet rond en op de schaamheuvel verwijderd worden. Op deze pagina lees je onder andere hoe de ingreep er uit ziet, wat de risico’s zijn en hoe lang het herstel duurt.

Meer lezen

Tips voor een strakkere huid

In een ideale wereld blijft onze huid voor altijd evenveel collageen aanmaken. Hoe meer collageenvezels, hoe steviger en jonger de huid. Maar helaas breekt je huid vanaf je 25e jaar meer collageenvezels af dan-ie aanmaakt. Het gevolg? Een slappe huid.

Meer lezen

Voeding tegen veroudering

Voeding tegen veroudering: wist je dat voeding een heel belangrijke invloed kan hebben op je huid? Voeding vormt, na enkele ingewikkelde biochemische processen, de bouwsteen van iedere cel, ook van de huidcellen dus.

Meer lezen

Roken veroudert het gelaat

Uit een Amerikaans onderzoek bij tweelingen is gebleken dat door roken het gelaat sneller veroudert. Dat is het meest opvallend in het middelste en onderste derde van de gelaatstrekken. Op basis van professionele foto’s werden de kenmerken van hun gelaat dan vergeleken.

Meer lezen
Breast Treatments

Borstvergroting: Waar moet je aan denken?

Overweeg je al een tijdje een borstvergroting, maar weet je niet welke stappen je moet ondernemen? Hoe weet je wat goed is en wat niet? We horen deze vragen vaak en willen graag enkele tips met jullie delen.

Meer lezen
Breast Treatments

Borstvergroting: Heel wat voordelen

Een borstvergroting is een chirurgische ingreep en schrikt dus misschien wat af, net als de ongeveer zes weken nazorg, maar die zaken wegen niet op tegen de levenslange voordelen van een geslaagde borstvergroting.

Meer lezen

Strakke buik

De huidige schoonheidsidealen tonen vrouwen met een strakke buik, slanke dijen en mooie stevige borsten. Dit is voor de meeste vrouwen een onbereikbaar doel, zelfs mits veel sporten en diëten.

Meer lezen

Ooglidcorrectie

Door hangende oogleden of wallen kun je er vermoeid, somber of ouder uit zien dan je je voelt. Ook kan het klachten geven als hoofdpijn of een zwaar gevoel. Een ooglidcorrectie of blepharoplastie kan op een simpele manier deze klachten verhelpen, en je er weer fris en stralend uit laten zien.

Meer lezen

Alle feiten over facelift

Onder andere door het veelvuldig gebruik van “bewerkte” foto's op social media, is tegenwoordig uitstraling en een eerste indruk steeds belangrijker in onze samenleving. We willen er altijd op ons best uitzien. Een beetje hulp mag best, maar we willen wel onszelf blijven! Als mensen bij ons langskomen voor een facelift, dan is dat meestal omdat ze zich jonger voelen dan dat ze er uitzien. Het is mijn taak om ervoor te zorgen dat die balans op een natuurlijke wijze hersteld wordt, zonder dat anderen zien dat ze geopereerd zijn.

Meer lezen

Maak een afspraak met Dr. Wim Danau

Contacteer Dr. Wim Danau hier om een afspraak te maken. Samen kunnen jullie uw wensen en de mogelijkheden bespreken in alle discretie.