The Big Booty Trend - 3 makkelijke tips voor dikkere billen

The Big Booty Trend - 3 makkelijke tips voor dikkere billen

Er is een big booty trend gaande over de hele wereld. In Afrika en Brazilië was het altijd al populair om volumineuse billen te hebben. Nu lijkt dit te zijn overgewaaid naar het Westen. Jennifer Lopez, Kim Kardashian en Nicki Minaj worden verafgood om hun prominente bilpartijen. Dus verschijnen er veel artikelen over hoe jij ook zo’n achterwerk kan krijgen, met behulp van squats bijvoorbeeld.

big booty trend

Big Booty stap 1: Iets meer of juist iets minder eten

De vraag is of jij meer of minder moet eten om een mooie ronde booty te krijgen, die goed in verhouding is met de rest van je lichaam. Het hangt allemaal af van jouw lichaamstype. Ben jij bijvoorbeeld iemand die eerder vet opslaat aan de onderkant van jouw lijf. Dus bij jouw heupen, benen en billen. Dan zeg ik, je mag voortaan best wat vaker een toetje eten. Wat meer aankomen zal jouw billen nog wat mooier uit de verf laten komen.

Ben jij juist iemand die veel vet opslaat bij je bovenlijf? Dus bij je armen, rug en buik; dan zou ik zeggen, laat het toetje wat vaker staan. Want hoe meer jij eet, hoe eerder je aan de bovenkant van je lijf aankomt, waardoor je billen kleiner gaan lijken.

Big Booty stap 2: Doe één van deze leuke sporten

Omdat je niet iedere keer saai voor de spiegel squats wil doen; kies een sport waarbij je indirect en ongemerkt vaak in de ‘squathouding’ gaat. De volgende sporten zorgen voor strakke en mooi gevormde benen en billen en het is nog leuk om te doen ook: rennen, zwemmen, fietsen, skiën, volleyballen, hockeyen, voetballen en dansen.

Big Booty stap 3: Laat je billen regelmatig masseren

Voor deze tip moet je je preutsheid een beetje opzij schuiven. Laat regelmatig naast je rug ook je billen masseren bij een masseur. Mocht een masseur of partner geen optie zijn, dan kun je het altijd nog zelf doen.

Smeer wat verzorgende olie op je billen en masseer ze met ronddraaiende bewegingen. En dit is waarom je je billen moet laten masseren: massages zorgen voor een betere doorbloeding van de huid en dat maakt je huid strakker. Wat dat betekent voor jouw billen: je krijgt een mini buttlift en rekent meteen af met eventueel aanwezige cellulitus.

Een bilvergroting

Ben je bang dat je met bovenstaande tips niet voldoende effect zult zien? Dan kun je altijd nog een bilvergroting overwegen. Er zijn verschillende manieren om billen te laten vergroten. Zo kunnen er net als bij borsten ook in de billen implantaten geplaatst worden. Maar ook kunnen je billen vergroot worden met eigen lichaamsvet, de zogenaamde Brazilian Butt Lift.

Contacteer Dr. Wim Danau om uw wensen en de verschillende mogelijkheden persoonlijk en in alle discretie te bespreken.

Maak een afspraak met Dr. Wim Danau

Contacteer Dr. Wim Danau hier om een afspraak te maken. Samen kunnen jullie uw wensen en de mogelijkheden bespreken in alle discretie.