Dijbeenlift operatie laten uitvoeren? Kom langs bij Dr. Danau!

Wat is een dijbeenlift?

Een dijbeenlift wordt uitgevoerd om verslapping van de huid aan de binnenkant van de bovenbenen tegen te gaan. Deze ingreep heeft als doel uw figuur rond de dijen te corrigeren door de huid van de bovenbenen te liften. Bijgevolg wordt de huid aan de binnenzijde van de benen opnieuw strakker.

Wanneer heeft u baat bij een dijbeenlift?

Als u last heeft van huidverslapping ter hoogte van de binnenkant van de bovenbenen, kan u baat hebben bij een dijbeenlift. Vaak treden dergelijke problemen op na overmatig gewichtsverlies op korte tijd of bij het ouder worden. Het komt ook wel eens voor wanneer u vroeger een klassieke liposuctie heeft ondergaan. Een dijbeenlift kan de perfecte oplossing zijn wanneer uw huidverslapping u fysieke hinder bezorgt (zoals frictie tussen de dijen) maar wordt vooral uitgevoerd om esthetische redenen.

dijbeenlift

De ingreep

Een dijbeenlift wordt uitgevoerd onder narcose. Tijdens de ingreep wordt overtollig huid- en vetweefsel aan de binnenkant van de dijen verwijderd en vervolgens wordt de huid weer aangespannen. Meestal wordt ervoor gezorgd dat de huidinsnede ter hoogte van de liesplooi loopt over de binnenzijde van het been tot op de bilnaad. Om de huid beter te kunnen liften wordt vaak tegelijkertijd een liposculptuur uitgevoerd ter hoogte van de binnenzijde van het bovenbeen.

Na de ingreep

Op het einde van de ingreep wordt ter hoogte van elk been een dun buisje geplaatst om vocht te verwijderen. Deze drain wordt al na één dag verwijderd. De eerste dagen na de ingreep is het mogelijk dat u moeite ondervindt om te zitten of naar het toilet te gaan, door de naad ter hoogte van de bilnaad. De pijn valt over het algemeen mee en is makkelijk te onderdrukken met pijnstillers. Na een tweetal dagen kan u al zonder problemen douchen en na een tiental dagen kunnen de hechtingen worden verwijderd, afhankelijk van het verloop van het hechtingsproces. Na een tweetal weken zijn de wonden meestal geheeld.

Resultaten dijbeenlift

Hieronder kan je enkele resultaten van een dijbeenlift door Dr. Wim Danau terugvinden. Wil je meer foto's bekijken? Aarzel dan niet om onze fotogallerij te bezoeken.

Voor

dijbeenlift

Na

dijbeenlift

Maak een afspraak met Dr. Wim Danau

Contacteer Dr. Wim Danau hier om een afspraak te maken. Samen kunnen jullie uw wensen en de mogelijkheden bespreken in alle discretie.