Lichaamscorrectie: alle cosmetische ingrepen aan het lichaam bij Kliniek Danau

Waarom cosmetische chirurgie aan het lichaam?

Vele mensen hebben een deel, of delen van hun lichaam waar ze niet tevreden mee zijn. Dr. Wim Danau heeft een groot aantal buikwandcorrecties, liposucties, armliften, dijbeenliften en vele andere figuurcorrigerende procedures uitgevoerd. Er zijn veel verschillende redenen waarom mensen kiezen voor cosmetische chirurgie, maar alle patiënten melden een gevoel van toegenomen zelfvertrouwen en eigenwaarde na hun ingreep.

Armlift

Een armlift is een regelmatig uitgevoerde operatie en kan uitkomst bieden indien u te veel huid heeft aan de onderzijde van de bovenarmen. De huid kan slap en uitgerekt zijn door onder andere vermagering of veroudering. Lees hier meer informatie over de armlift procedure.

Armlift informatie

Buikwandcorrectie

Bij iedereen zal de contour van de buikwand in de loop der jaren veranderen, alleen al door het natuurlijke verlies van de elasticiteit van de huid wordt de buikwand slapper. Lees hier meer informatie over een buikwandlift, de procedure en de mogelijkheden.

Buikwandcorrectie informatie

Liposuctie

Als u vet wilt laten weghalen, bent u bij Dr. Wim Danau aan het juiste adres. Liposuctie betekent letterlijk: op een fijne, esthetische manier onderhuids, overtollig vet weghalen. Net zoals bij de klassieke liposuctie, verwijderen we vetcellen op ongewenste plaatsen. Lees hier meer informatie.

Liposuctie informatie

Schaamlipcorrectie

Een schaamlipcorrectie of labiaplastie is een chirurgische ingreep waarbij overtollig weefsel van de kleine schaamlippen wordt verwijderd. Schaamlippen kunnen soms namelijk door hun grootte klachten geven. Lees hier meer informatie over labiaplastie.

Schaamlipcorrectie informatie

Het lichaam dat écht bij je past

Er wordt voortdurend vooruitgang geboekt in de cosmetische chirurgie en de niet-chirurgische behandelingen, daardoor kunt u nu verwachten dat de nieuwste technieken worden gebruikt met een kortere hersteltijd. Cosmetische chirurgie van het lichaam kan de vorm en de stevigheid van het onderliggende weefsel dat vet en huid ondersteunt verbeteren. Overtollig vet en verslapte huid kunnen worden verwijderd om aandoeningen die worden veroorzaakt voor een deel door leeftijd, zwangerschap of gewichtsverlies te behandelen. Een of meerdere van de bovenstaande procedures kan worden gebruikt om u te helpen de gewenste lichaamsvorm terug te krijgen.

Het onhaalbare schoonheidsideaal

Het schoonheidsideaal van vandaag is gebaseerd op de normen van schoonheid die in een bepaald geografisch gebied van toepassing zijn. Ze veranderen in de tijd, schoonheid lijkt niet constant te zijn.

In het westen is het schoonheidsideaal van vandaag het model van het uiterste. Het schoonheidsideaal kan worden vergeleken met een barbiepop, een blonde vrouw met een wespentaille en lange dunne benen. Toch moet worden gezegd dat als de barbiepop een echte vrouw zou zijn geweest ze niet eens zou kunnen staan, haar afmetingen kloppen niet.

Schoonheid als doel

Aan het schoonheidsideaal beantwoorden, is een doel geworden voor vele vrouwen, maar de meesten kunnen dit niet bereiken. Veel foto’s van vrouwen in tijdschriften worden eerst flink bewerkt voordat zij worden afgebeeld in een glossy. Daardoor lijken deze modellen ideaal in de ogen van vele vrouwen. Nu is er wereldwijd een hype van slankheid onder jongeren. Het is niet langer een dieet waar ze op redelijke wijze een aantal kilo’s kwijtraken. Maar steeds vaker wegen jongeren minder dan 50 kg en is hun BMI ver beneden normaal. Dit is gedeeltelijk veroorzaakt door het schoonheidsideaal.

Jouw zelfbeeld

Natuurlijk is het zelfbeeld een gigantische factor voor onze mentale gezondheid. Ben je echt onzeker over iets? Dan kan je altijd opteren om het te laten corrigeren. Het doel moet altijd zijn om jouw ideale lichaam te bekomen, niet om te voldoen aan het onhaalbare schoonheidsideaal. Iedereen heeft andere proporties en andere punten die uitblinken. Je moet jezelf niet volledig veranderen om in een hokje te passen in de maatschappij. Plastische chirurgie kan jou enkel helpen om jezelf beter in je vel te voelen en te voldoen aan jouw standaarden.

Maak een afspraak met Dr. Wim Danau

Contacteer Dr. Wim Danau hier om een afspraak te maken. Samen kunnen jullie uw wensen en de mogelijkheden bespreken in alle discretie.