Ooglidcorrectie laten uitvoeren doe je bij Kliniek Danau!

Ooglidcorrectie

Voor een professionele ooglidcorrectie in Vlaams-Brabant aan een correcte prijs, zit je goed bij Dr. Wim Danau te Dilbeek. De ogen zijn het meest expressieve element van ons gezicht en geven onze gemoedstoestand weer. Daarom is het voor veel mensen belangrijk om zo lang mogelijk een jonge en frisse blik te behouden. Een ooglidcorrectie of blepharoplastie kan hierbij erg nuttig zijn.

Waarom een ooglidcorrectie laten uitvoeren bij deze chirurg in Vlaams-Brabant?

De oorzaak van verslapping van de huid rond de oogleden ligt in het natuurlijke verouderingsproces van het lichaam, waardoor onder meer de elastische bindweefsels verminderen. Daardoor raakt de huid haar strakheid en elasticiteit kwijt en raakt ze los van de onderlaag, waardoor ze gaat hangen. Met het vorderen van de leeftijd wordt de ooglidhuid slapper en dunner, maar ook aanleg speelt hierbij een rol. Door het verslappen en dunner worden van de huid, kan bij boven- en onderoogleden een huidoverschot ontstaan. Met een onder- of bovenooglidcorrectie bij ons in Vlaanderen verhelp je dit probleem. Onze plastische chirurgie voor het gezicht wordt uitgevoerd door Dr. Wim Danau, een gecertificeerd plastisch chirurg.

ooglidcorrectie

Eerste consultatie aanvragen

Een ooglidcorrectie laten uitvoeren is maatwerk! Jouw chirurg te Vlaams-Brabant brengt de grootste zorg aan de dag bij het corrigeren van de onvolkomenheden aan het ooglid. Hij doet dit zonder iets aan de uitdrukking te veranderen, aangezien deze persoonlijkheid geeft aan het gezicht en dus ook niet mag worden gewijzigd.

Tijdens een eerste gesprek worden zowel de voor- als nadelen, de risico´s, de prijs en de verwachtingen na een ooglidcorrectie in onze kliniek in Vlaams-Brabant besproken. Ook stelt de arts je enkele vragen over jouw medische achtergrond en jouw algemene fysieke gesteldheid. Daarnaast worden ook wensen en verwachtingen besproken.

Bovenooglidcorrectie in Vlaanderen

Bij de bovenoogleden wordt huidoverschot zichtbaar door het overhangen van de huid. In het begin is er alleen een extra plooi zichtbaar, maar als het erger wordt kan de huid zelfs over de wimpers heen gaan hangen, waardoor het kijken bemoeilijkt wordt. Veel mensen met dit probleem hebben snel het gevoel van vermoeide ogen of moeten zelfs continu de wenkbrauwen optrekken om beter te zien.

De bovenooglidcorrectie duurt ongeveer een uur en gebeurt onder plaatselijke verdoving, in onze kliniek die goed aangeschreven staat door heel Vlaanderen. De chirurg tekent op het ooglid nauwkeurig hoeveel huid er verwijderd moet worden. Via een dun sneetje in een natuurlijke plooi boven het oog wordt het teveel aan huid weggehaald, alsook overtollig vet.

Tijdens de ingreep worden de haarvaatjes dichtgebrand en de incisie gehecht. De littekentjes komen in de natuurlijke plooi van het bovenste ooglid te liggen, waardoor het nauwelijks merkbaar of zelfs onzichtbaar is dat u een bovenooglidcorrectie heeft laten uitvoeren in Vlaanderen.

Onderooglidcorrectie

Wallen onder ogen ontstaan vaak doordat de huid met de tijd slapper wordt. De huid onder de ogen verliest zijn elasticiteit, en daardoor gaat de huid van het onderooglid hangen. Ook kan het vetweefsel in het onderooglid gezakt zijn. Vaak is hier de oorzaak dat de steunbanden in het onderooglid de vetpockets niet meer op zijn plek kunnen houden.

Bij de onderoogleden wordt huidoverschot zichtbaar door het overhangen van de huid. Deze kunnen weggewerkt worden door een onderooglidcorrectie. De overtollige huid wordt weggehaald tijdens de operatie door middel van een kleine incisie aan de wimperrand. Ook hier zijn de littekens zo goed als onzichtbaar na de genezing.

Na de ingreep

Na een ooglidcorrectie te laten uitvoeren kan je meteen naar huis. Belangrijk is om de eerste dagen van tijd tot tijd een koud kompres op de ogen te leggen. Zo zijn zwellingen en bloeduitstortingen aanzienlijk minder en na een week tot tien dagen zouden die volledig verdwenen zijn. Een grote zonnebril als camouflage is in de tussentijd heel nuttig. Vraag gerust meer informatie over de prijs van een bovenooglidcorrectie of ooglidcorrectie bij ons in Vlaams-Brabant.

De hechtingen worden na een week verwijderd, waarna je indien gewenst make-up kunt gebruiken. Bij een bovenooglidcorrectie bij onze kliniek in Vlaanderen kun je gemiddeld na een dag weer contactlenzen dragen. Hierbij zijn de resultaten verbluffend. Bij correctie van het onderooglid kun je gemiddeld na een week weer contactlenzen dragen en zijn de resultaten reeds zichtbaar na drie weken.

Resultaten van een ooglidcorrectie

Hieronder kan je enkele resultaten van een ooglidcorrectie door Dr. Wim Danau terugvinden. Wil je meer foto’s bekijken van ingrepen bij onze kliniek in Vlaanderen, bijvoorbeeld van een facelift-operatie in combinatie met een bovenooglidcorrectie? Aarzel dan niet om onze fotogalerij te bezoeken.

Maak een afspraak voor een ooglidcorrectie

Wil je een onder- of bovenooglidcorrectie laten uitvoeren bij onze praktijk in Dilbeek, die goed bereikbaar is vanuit Vlaams-Brabant, en ben je benieuwd naar de prijs van een ooglidcorrectie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +32 468 31 79 89 of te e-mailen naar dr.danau@telenet.be. Natuurlijk kan je ook direct een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken. Naast de onder- en bovenooglidcorrectie is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een oorcorrectie of behandeling met botox te laten uitvoeren.

Voor

ooglidcorrectie

Na 2 maand

ooglidcorrectie

Na 9 jaar

Bleph b&o na 9 jaar

Maak een afspraak met Dr. Wim Danau

Contacteer Dr. Wim Danau hier om een afspraak te maken. Samen kunnen jullie uw wensen en de mogelijkheden bespreken in alle discretie.