Ooglidcorrectie laten uitvoeren doe je bij Kliniek Danau!

Waarom een ooglidcorrectie?

Voor een professionele ooglidcorrectie in België aan een correcte prijs, zit u goed bij Dr. Wim Danau te Dilbeek, in de provincie Vlaams-Brabant. De ogen zijn het meest expressieve element van ons gezicht en geven onze gemoedstoestand weer. Daarom is het voor veel mensen belangrijk om zo lang mogelijk een jonge en frisse blik te behouden. Een ooglidcorrectie of blepharoplastie kan hierbij erg nuttig zijn.

Waarom een ooglidcorrectie?

De oorzaak van verslapping van de huid rond de oogleden ligt in het natuurlijke verouderingsproces van het lichaam, waardoor onder meer de elastische bindweefsels verminderen. Hierdoor raakt de huid haar strakheid en elasticiteit kwijt en raakt ze los van de onderlaag, waardoor ze gaat hangen. Met het vorderen van de leeftijd wordt de ooglidhuid slapper en dunner, maar ook aanleg speelt hierbij een rol. Door het verslappen en dunner worden, kan bij boven- en onderoogleden een huidoverschot ontstaan. Met een onder- of bovenooglidcorrectie bij ons in Vlaanderen verhelpt u dit probleem.

ooglidcorrectie

Eerste consultatie

Een ooglidcorrectie is maatwerk en uw chirurg te Vlaams-Brabant, in België, brengt de grootste zorg aan de dag bij het corrigeren van de onvolkomenheden aan het ooglid. Hij doet dit zonder iets aan de uitdrukking te veranderen, aangezien deze persoonlijkheid geeft aan het gezicht en dus ook niet mag worden gewijzigd.

Tijdens een eerste gesprek worden zowel de voor- als nadelen, de risico´s, de prijs en de verwachtingen na een ooglidcorrectie in onze kliniek in Vlaams-Brabant besproken. Ook stelt de arts u enkele vragen over uw medische achtergrond en uw algemene fysieke gesteldheid, uw wensen en verwachtingen.

Bovenooglidcorrectie

Bij de bovenoogleden wordt huidoverschot zichtbaar door het overhangen van de huid. In het begin is er alleen een extra plooi zichtbaar, maar als het erger wordt kan de huid zelfs over de wimpers heen gaan hangen, waardoor het kijken bemoeilijkt wordt. Veel mensen met dit probleem hebben snel het gevoel van vermoeide ogen of moeten zelfs continu de wenkbrauwen optrekken om beter te kunnen zien.

De bovenooglidcorrectie duurt ongeveer een uur en gebeurt onder plaatselijke verdoving. De chirurg tekent op het ooglid nauwkeurig hoeveel huid er verwijderd moet worden. Via een dun sneetje in een natuurlijke plooi boven het oog wordt het teveel aan huid weggehaald, alsook overtollig vet.

Onderooglidcorrectie

Wallen onder ogen ontstaan vaak doordat de huid met de tijd slapper wordt. De huid onder de ogen verliest zijn elasticiteit, en daardoor gaat de huid van het onderooglid hangen. Ook kan het vetweefsel in het onderooglid gezakt zijn. Vaak is hier de oorzaak dat de steunbanden in het onderooglid de vetpockets niet meer op zijn plek kunnen houden.

Bij de onderoogleden wordt huidoverschot zichtbaar door het overhangen van de huid. Deze kunnen weggewerkt worden door een onderooglidcorrectie. De overtollige huid wordt weggehaald tijdens de operatie door middel van een kleine incisie aan de wimperrand. Ook hier zijn de littekens zo goed als onzichtbaar na de genezing.

Na de ingreep

Na een ooglidcorrectie in België kunt u direct naar huis. Belangrijk is om de eerste dagen van tijd tot tijd een koud kompres op de ogen te leggen. Zo zijn zwellingen en bloeduitstortingen aanzienlijk minder en na een week tot tien dagen zouden die volledig verdwenen zijn. Een grote zonnebril als camouflage is in de tussentijd heel nuttig. Vraag gerust meer informatie over de prijs van een ooglidcorrectie bij ons in Vlaams-Brabant.

De hechtingen worden na een week verwijderd, waarna u opnieuw make-up kunt gebruiken. Bij correctie van het bovenooglid kunt u gemiddeld na een dag weer contactlenzen dragen. Hier zijn de resultaten verbluffend. Bij correctie van het onderooglid kunt u gemiddeld na een week weer contactlenzen dragen en zijn de resultaten reeds zichtbaar na drie weken.

Resultaten ooglidcorrectie

Hieronder kan je enkele resultaten van een ooglidcorrectie door Dr. Wim Danau terugvinden. Wil je meer foto's bekijken? Aarzel dan niet om onze fotogallerij te bezoeken.

Voor

ooglidcorrectie

Bovenooglidcorrectie voor

Na

ooglidcorrectie

Bovenooglidcorrectie 2 maanden na

Maak een afspraak met Dr. Wim Danau

Contacteer Dr. Wim Danau hier om een afspraak te maken. Samen kunnen jullie uw wensen en de mogelijkheden bespreken in alle discretie.