Borstcorrectie laten uitvoeren? Je bent welkom bij Kliniek Dr. Wim Danau

Borstcorrectie laten uitvoeren

Wil je graag een borstcorrectie laten uitvoeren? Wij staan klaar om je te helpen. Veel vrouwen zijn ontevreden over de omvang of de vorm van hun borsten. Een borstcorrectie biedt hiervoor een oplossing. Als de borst niet in goede verhouding staat tot het lichaam, kan je een borstcorrectie laten uitvoeren. Aan de vorm, de grootte en de symmetrie van de borsten en tepels is chirurgisch veel te veranderen. Van alle esthetische ingrepen is de borstcorrectie dan ook één van de meest populaire behandelingen.

Borstvergroting

Borstvergroting

Wil je graag grotere borsten? Kies dan voor een borstvergroting met implantaten. Een borstvergroting is een van de meest uitgevoerde cosmetische procedures. Klik op de knop voor meer informatie over borstvergrotingen en de ingreep.

Borstvergroting informatie
Borstverkleining

Borstverkleining

Heb je last van te grote of te zware borsten? Dan kan je opteren voor een borstverkleining. Te grote borsten kunnen voor veel last zorgen aan bijvoorbeeld de rug. Lees hier meer informatie over een borstverkleining en de procedure.

Borstverkleining informatie
Borstlift

Borstlift

Zijn je borsten na gewichtsverlies of door de jaren verslapt en wat gezakt? Dan kan je opteren voor een borstlift. Een borstlift kan gebeuren met of zonder implantaten. Klik hieronder voor meer informatie over een borstlift met of zonder implantaten en de ingreep.

Borstlift informatie
Tepelcorrectie

Tepelcorrectie

Voel je je onzeker over de grootte van je tepels? Of heb je ingedaalde tepels? Ook daar kan Dr. Wim Danau je bij helpen. Een tepelcorrectie kan worden uitgevoerd om jou beter in je vel te doen voelen. Lees hier meer over een tepelcorrectie.

Tepelcorrectie informatie

Waarom een borstcorrectie laten uitvoeren?

Er zijn verschillende redenen waarom vrouwen een borstcorrectie laten uitvoeren. Bij sommige vrouwen zijn de borsten bijvoorbeeld kleiner of minder stevig geworden na de zwangerschap of gewichtsverlies. Bij anderen zijn ze vanaf het begin weinig ontwikkeld. Ook kunnen de borsten gaan hangen, omdat in de loop der jaren het stevige klierweefsel in de borst plaats maakt voor vetweefsel en de huidelasticiteit vermindert. Zware of slappe borsten kunnen lichamelijke klachten veroorzaken zoals nek-, rug- en schouderklachten.

Beter voor je zelfbeeld

Wanneer er sprake is van één van de zojuist genoemde situaties en men bovendien minder tevreden is met het uiterlijk van de borsten, biedt een chirurgische ingreep uitkomst. Het laten uitvoeren van een borstcorrectie kan op verschillende wijzen:

Ook voor een tepelcorrectie zit je goed bij onze praktijk. Je kan hiervoor een plastisch chirurg consulteren, die uitgebreid geschoold en getraind is. Dr. Wim Danau kan als geen ander de problematiek met betrekking tot de borsten in kaart brengen, een goed behandelingsplan voor de correctie opstellen, een kundige operatie uitvoeren en een betrouwbaar beeld geven van het te verwachten resultaat. Dit alles is nodig voor een succesvolle behandeling.

Waarvoor opletten?

Iedereen die een grote cosmetische ingreep wil laten uitvoeren zoals een borstcorrectie, dient in goede gezondheid te zijn. Ziekten die de kans op complicaties vergroten, zoals ernstig hartlijden, ernstige vormen van longlijden, levercirrose, en het noodzakelijk gebruik van bloedverdunnende medicijnen kunnen een ingreep uitsluiten. Bespreek dit samen met de behandelend arts.

Meest uitgevoerde procedure

Van alle esthetische ingrepen is de borstcorrectie één van de meest populaire behandelingen. Bij het maken van een keuze uit de vele aangeboden operaties, is kennis hierover essentieel en bepalend voor hoe je het resultaat van de behandeling ervaart. Het is daarom van groot belang je eerst goed te informeren over de verschillende mogelijkheden. Maak dus gerust een afspraak bij onze gespecialiseerde kliniek in Dilbeek.

Bespreek jouw wensen omtrent een borstcorrectie

Wil je een borstcorrectie laten uitvoeren in onze kliniek in Dilbeek? Contacteer Dr. Wim Danau om jouw wensen, de prijs en de verschillende mogelijkheden persoonlijk te bespreken in alle discretie. Je kunt bellen naar +32 468 31 79 89 of een e-mail sturen naar dr.danau@telenet.be. Dan maak je eenvoudig en snel een afspraak.

Maak een afspraak met Dr. Wim Danau

Contacteer Dr. Wim Danau hier om een afspraak te maken. Samen kunnen jullie uw wensen en de mogelijkheden bespreken in alle discretie.