Gelaatschirurgie laten uitvoeren doe je bij Kliniek Dr. Wim Danau!

De mogelijkheden voor gelaatschirurgie

Plastische chirurgie voor het gezicht is de manier om de tol op iemands huid en de onderliggende weefsels uit te balanceren. De zwaartekracht, zonlicht, stress, genetica, gewichtsverlies en roken – het heeft allemaal een effect op het gelaat. Dit leidt tot een verlies aan huidelasticiteit en zwakte van de onderliggende weefsels en steunstructuren. De fysieke effecten zijn terug te vinden in voorhoofdsrimpels, hangende wenkbrauwen, overtollige boven- en onderooglidhuid, kraaienpootjes, verslapping van de wangen (verlies van jukbeendefinitie) en diepe plooien rond de neus en mond. Ook hamsterwangen (ophoping van weefsel langs de kaaklijn) en verlies van de halscontour zijn hier een effect van. Gelukkig kun je hamsterwangen laten liften om terug een frisse gelaatsuitdrukking te krijgen.

Facelift laten uitvoeren

Facelift

Een facelift is een operatie waarbij de plooien en rimpels van de gezichtshuid worden strakgetrokken, meestal samen met de dieper gelegen weefsellagen om deze uit het gezicht te verwijderen. Lees hier meer over een facelift en de mogelijkheden.

Facelift informatie
Ooglidcorrectie laten uitvoeren

Ooglidcorrectie

Heb je last van hangende oogleden? Deze kunnen operatief gecorrigeerd worden, zowel de bovenste als de onderste oogleden. Hangende oogleden kunnen een belemmering zijn op het dagelijkse leven. Lees hier meer informatie over een ooglidcorrectie.

Ooglidcorrectie informatie
Neuscorrectie laten uitvoeren

Neuscorrectie

Ben je niet tevreden over de natuurlijke bouw neus? Dan kan je opteren voor een neuscorrectie, ook wel rhinoplastie genoemd. Zo heb je op korte tijd de neus van jouw dromen. Lees hier alle informatie die je moet weten over een neuscorrectie.

Neuscorrectie informatie
Oorcorrectie laten uitvoeren

Oorcorrectie

Ben je niet blij met de vorm van je oren of heb je last van de vorm van je oren? Dan kan je een oorcorrectie overwegen. Met een oorcorrectie kan je de oorschelp dichter bij je gezicht laten zetten, en zo genaamde "flaporen" corrigeren. Lees hier meer informatie.

Oorcorrectie informatie

Plastische chirurgie voor het gezicht

De V- vorm van het gezicht is een kenmerk van jeugdigheid en aantrekkelijkheid, net zoals volle lippen. Bij veroudering ontstaat progressief een omgekeerde V-vorm (rechts) door volumeverlies en weefselverplaatsing. Plastische chirurgie voor het gezicht kan hierbij helpen.

Hamsterwangen

Hamsterwangen ontstaan door een slappe kaaklijn. De wangen en huid van de kaaklijn worden slap doordat de stevigheid en elasticiteit van het weefsel in het gezicht afneemt. Dit is een natuurlijk gevolg van het verouderingsproces. Ook volumeverlies, botverlies, steun- en vetweefselverlies zijn oorzaken van een slappe kaaklijn. Het weefsel op het jukbeen krijgt door al die veranderingen op een bepaald moment niet voldoende steun meer. Hierdoor zakt de huid naar de kin en ontstaan er hamsterwangen.

Terug naar de oorspronkelijke positie

Gelaatschirurgie, zoals het liften van hamsterwangen of het uitvoeren van een neuscorrectie, is bedoeld om deze effecten te elimineren door het herstel van de huid en weke delen naar zijn oorspronkelijke positie terug te brengen. Hierdoor bekom je een mooi gevormd, fris, jeugdig uiterlijk, gepaard met een groter zelfvertrouwen. Heb je eventueel ook onzekerheden over naar verhouding vrij grote oren? Dan is eventueel een oorcorrectie ook mogelijk.

De klok terugdraaien

Het enige wat een gelaatscorrectie en het liften van hamsterwangen niet kunnen doen, is het verouderingsproces stopzetten. Wel kun je met plastische chirurgie de klok een heel stuk terugdraaien voor jouw gezicht. De eerste tekenen van het ouder worden, kunnen letterlijk aan het gezicht onttrokken worden door het weghalen van overtollig vetweefsel, het straktrekken van de onderliggende weefsels en het effenen van de huid van jouw gezicht en nek.

Bespreek alle mogelijkheden voor gelaatschirurgie

Ben je onzeker over hamsterwangen of andere huidverslappingen in het gezicht en wil je deze graag laten liften? Contacteer dan Dr. Wim Danau om jouw wensen aangaande plastische chirurgie voor het gezicht te bespreken. Dit kan door te bellen naar +32 468 31 79 89, door een e-mail te sturen naar dr.danau@telenet.be of door het contactformulier in te vullen.

Maak een afspraak met Dr. Wim Danau

Contacteer Dr. Wim Danau hier om een afspraak te maken. Samen kunnen jullie uw wensen en de mogelijkheden bespreken in alle discretie.