Lipfillers voor volumineuze lippen doe je bij Dr. Danau in Dilbeek!

Waarom lipfillers?

Wil je jouw lippen laten opvullen om volle, aantrekkelijke lippen te verkrijgen? Uit onderzoek blijkt dat de mens zich het meest aangetrokken voelt tot mensen die genetisch het best matchen, die goede genen hebben en vruchtbaar zijn. Klaarblijkelijk zijn we – zonder ons daar bewust van te zijn – heel goed in het opmerken van deze kenmerken. We kijken namelijk of iemand er jong (vruchtbaar) en gezond (goede genen) uitziet. Volle lippen staan hoog op het verlanglijstje en worden gezien als aantrekkelijk. Maar de lippen worden smaller naarmate je ouder wordt. De lippen opvullen biedt vaak een oplossing en hiervoor kun je uitstekend terecht bij onze deskundige kliniek in Dilbeek.

Lippen opvullen met twee verschillende behandelingen

Lipfillers kunnen tijdelijk of permanent zijn. Voor tijdelijke lipfillers kies je best voor injectables. Permanente lipfillers zijn een chirurgische ingreep met siliconen of lipofilling.

lipfillers

Lipinjecties

De lippen kunnen voller gemaakt worden door middel van een non-operatieve behandeling aan de hand van injecties met hyaluronzuur. Deze stof wordt al in het lichaam aangemaakt en zorgt voor volume en hydratatie van de huid, alsook de lippen. Voor de ingreep wordt er duidelijk met de patiënt besproken wat de wensen zijn. Op basis daarvan wordt beslist hoeveel ml filler er gebruikt zal worden. Fillers kunnen zowel in de bovenlip als onderlip, en kunnen samen uitgevoerd worden. Eerst wordt er een verdovende crème aangebracht, en dan wordt de filler met kleine prikjes verdeeld over de lip(pen). Het resultaat is direct zichtbaar. Let wel: je lippen zullen de eerste paar dagen nog gezwollen zijn. Eens de zwelling volledig weg is, kan je het uiteindelijke resultaat zien van het laten opvullen van je lippen.

Lippen chirurgisch laten corrigeren

De meer permanente oplossing is de lippen chirurgisch laten opvullen. Hier kan je voor lipofilling kiezen. Dan worden de lippen opgevuld met lichaamseigen materiaal. Wil je liever kleinere lippen of de bovenlip laten liften? Ook dit kan in onze kliniek in Dilbeek. De bovenlip kan na verloop van tijd zakken, en deze kan terug omhoog getrokken worden. In combinatie met een botox-behandeling zorgt het voor een jeugdige uitstraling.

Bespreek de mogelijkheden voor vollere lippen

Wil jij jouw zelfvertrouwen een boost geven en je lippen laten opvullen? Contacteer Dr. Wim Danau om jouw wensen en de verschillende mogelijkheden persoonlijk te bespreken in alle discretie. Je bent hier voor bijvoorbeeld plastische chirurgie in het gezicht aan het juiste adres. Maak een afspraak door een e-mail te sturen naar dr.danau@telenet.be of door te bellen naar +32 468 31 79 89.

Maak een afspraak met Dr. Wim Danau

Contacteer Dr. Wim Danau hier om een afspraak te maken. Samen kunnen jullie uw wensen en de mogelijkheden bespreken in alle discretie.