Borstvergroting: Waar moet je aan denken?

Strakke buik

We worden er bijna dagelijks op gewezen dat we naar een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ moeten evolueren, met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen. Dit betekent niet dat je alleen maar mager en vetarm eet en altijd op dieet bent. Ook niet dat je jezelf elke dag naar de sportschool moet slepen om daar een paar uur zwetend door te brengen.

Het gaat er om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. Dat je geniet van je lichaam, het goed verzorgt en waardeert.

strakke buik

De huidige schoonheidsidealen tonen vrouwen met een strakke buik, slanke dijen en mooie stevige borsten.

Dit is voor de meeste vrouwen een onbereikbaar doel, zelfs mits veel sporten en diëten.

Vele vrouwen dromen van een strakke buik en gelukkig is deze droom tegenwoordig haalbaar door middel van plastische chirurgie.

Een abdominoplastie of buikwandcorrectie, soms in combinatie met een liposuctie is hier de oplossing.

Dat de contouren van de buikwand na verloop van tijd veranderen is helaas een feit. Ouderdom, erfelijkheid, levenswijze, lichaamsbouw, gewichtsschommelingen en zwangerschappen zijn de grootste boosdoeners van de teloorgang van een strakke buik.

Sommige mensen schamen zich voor hun zwangerschapsstriemen of zogenaamde hangbuik wanneer ze geen passende kledij vinden of wanneer ze ten onrechte aangesproken worden over een zwangerschap. Anderen hebben last van infecties door een vetschort.

In deze gevallen kan een buikwandcorrectie of abdominoplastie de buikwand corrigeren. Afhankelijk van de huidelasticiteit, de rechte buikwandspieren en de grootte en plaats van de vetophoping kan in samenspraak met de chirurg geopteerd worden voor een mini buikwandcorrectie (al dan niet in combinatie met een liposuctie) of een totale buikwandplastiek.

Na een buikwandcorrectie zal men terug met een strakke buik kunnen pronken.

Maak een afspraak met Dr. Wim Danau

Contacteer Dr. Wim Danau hier om een afspraak te maken. Samen kunnen jullie uw wensen en de mogelijkheden bespreken in alle discretie.