Hotels in de omgeving

 

 

 

Hotels

 

Gosset Hotel (op 3,5km)Gosset Hotel
Alfons Gossetlaan 52
1702 Groot-Bijgaarden
T 02 466 21 30
info@gosset.be
www.gosset.be

 

Het Gosset Hotel is een driesterren hotel, gelegen aan de Ring rond Brussel. Het stadscentrum ligt op nauwelijks tien minuten rijden. Er is een goede verbinding naar het centrum, de voornaamste stations en de nationale luchthaven in Zaventem. Deze locatie bevat ook seminarie- en vergaderzalen tot 250 personen. De typisch Franse brasserie-stijl in “Brasserie Gosset” en de gezellige bar zorgen dat dit hotel de perfecte locatie is voor zakenmensen in Brussel.

 


Hotel Thermen (op 4,6km)Hotel Thermen
Kattebroekstraat 290
1700 Dilbeek
T 02 466 00 88
info@thermendilbeek.be
www.thermendilbeek.be

 

Hotel Thermen Dilbeek is een luxe hotel in de groene rand rond Brussel en ligt slechts op 500 m van afrit 12 op de Grote Ring. Het hotel biedt zeer ruime kamers. De suites beschikken over een kitchenette en eethoek. In het Exit-12 restaurant wordt elke dag een ontbijtbuffet geserveerd. U kan er tevens in een gezellig kader genieten van een uitgebreid diner. Hotelgasten maken gratis gebruik van de uitgebreide sauna- en thermenfaciliteiten en kunnen ook terecht in het beautycenter.

 


Hotel Victory (op 5,9km)Hotel Victory
Nieuwe Gentsesteenweg 6
1702 Groot-Bijgaarden
T 02 464 92 10
hotelvictory@skynet.be
www.hotelvictory.be

 

Het driesterrenhotel Victory ligt aan de Brusselse ring te Groot-Bijgaarden en biedt kamers en suites aan. In 2009 onderging Hotel Victory een grondige renovatie. Het hotel heeft tevens een restaurant met lekkere keuken en vergaderzalen. Hier kan je als gast ook gemakkelijk en gratis parkeren, en ben je vlakbij grootstad Brussel.

 


Hotel Waerboom (op 2,6km)Hotel Waerboom
Jozef Mertensstraat 140
1702 Groot-Bijgaarden
T 02 463 15 00
info@waerboom.com
www.waerboom.com

 

Een verblijf in het Waerboom Hotel is een onvergetelijke ervaring. Op vijf minuten afstand van het centrum van Brussel maar toch in het midden van weelderig groen. De aantrekkelijke lobby, het restaurant en de tuin maken het geheel compleet. Het Businesshotel is geschikt voor korte verblijven waarbij u ook toegang krijgt tot de fitnessruimte en het wellnesscomplex Waer Waters. Het Aparthotel biedt studio’s die uitgerust zijn met badkamer, salon en kitchenette voor verblijven van korte, middellange en lange termijn. Ook voor al uw feestelijkheden kan u hier terecht.

 


Contacteer de kliniek Dr. Wim Danau voor meer inlichtingen