Plastische chirurgie gezicht

Denkt u aan plastische chirurgie om ouderdomsverschijnselen of schoonheidskwaaltjes in uw gezicht te beperken? Dan zit u goed bij Dr. Wim Danau in Dilbeek. U kunt bij deze esthetisch plastisch chirurg terecht voor plastische chirurgie en verschillende andere ingrepen aan bijvoorbeeld het gezicht of het lichaam.

Zie er stralend uit door plastische chirurgie aan het gezicht

De eerste tekenen van veroudering zijn snel in het gezicht te zien. Gelukkig bestaat er zoiets als plastische chirurgie om uw gezicht er terug jonger en stralender uit te laten zien. Heeft u verschillende esthetische wensen, zoals bijvoorbeeld rimpels vervagen of andere subtiele veranderingen aan het gezicht? Dan bent u hier in goede handen.

Verschillende ingrepen aan het gezicht

Vandaag de dag beschikken plastisch chirurgen over innovatieve apparatuur en technieken om plastische chirurgie aan het gezicht tot een goed einde te brengen. U kunt bij ons terecht voor verschillende ingrepen aan het gezicht, zoals bijvoorbeeld:

Daarnaast kunt u hier ook esthetische ingrepen aan het lichaam laten uitvoeren, zoals bijvoorbeeld een borstvergroting of -verkleining, of een liposuctie. Krijgt u graag een idee over de kostprijs van een bepaalde ingreep? Bekijk dan de prijslijst op onze website.

Maak snel een afspraak voor een consultatie

Bent u niet helemaal tevreden met hoe u eruit ziet en overweegt u plastische chirurgie aan het gezicht? Neem dan contact op met Dr. Wim Danau en maak een afspraak voor een consultatie bij onze praktijk in Dilbeek. Bel naar + 32 (0)46 83 17 9 89, stuur een e-mail naar dr.danau@telenet.be of vul het contactformulier in. Tijdens de eerste consultatie komt u te weten welke mogelijkheden er zijn voor plastische chirurgie aan het gezicht. Het is dan ook meteen mogelijk om een ingreep vast te leggen.