Lippen opvullen

Lippen opvullen is hot want volle lippen zijn aantrekkelijk

Uit onderzoek blijkt dat de mens zich het meest aangetrokken voelt tot mensen die genetisch het beste matchen. Dat betekent: tekenen dat mensen vruchtbaar zijn en goede genen hebben. Klaarblijkelijk zijn we – zonder ons daar bewust van te zijn –  heel goed in het opmerken van deze kenmerken. We kijken namelijk of iemand er jong (vruchtbaar) en gezond (goede genen) uitziet. Volle lippen staan hoog op het verlanglijstje. Immers, lippen worden naarmate je ouder wordt smaller. Volle lippen worden dus gezien als aantrekkelijk. De lippen opvullen biedt vaak een oplossing.

Naast volle lippen staan er nog meer wensen op het verlanglijstje.

. Een hoog voorhoofd, volle lippen, hoge jukbeenderen, een smalle kin en grote ogen (vrouw)
. Een frisse, egale huid straalt gezondheid uit. (vooral vrouw)
. Symmetrische gezichten lijken jonger en gezonder
. Grote kaak, een brede kin en een imposant voorhoofd (man)
. Heldere ogen

Verschillende behandelingen lipcorrecties

Lippen opvullen door Dr. Wim DanauNiet iedereen is gezegend met een indrukwekkende paar lippen. Maar er zijn mogelijkheden om lippen op allerlei manieren te corrigeren.

Smalle lippen kunnen voller gemaakt worden. Lipcorrectie door lipvergroting kan voor één of voor beide lippen. Er zijn 2 manieren, door middel van operatie of door middel van inspuitingen (injectables). Voor de vulling van de lip kun je kiezen tussen een tijdelijke vulling met silicone fillers, of permanente vulling met lichaamseigen materiaal (lipofilling).

Te volle lippen kunnen smaller gemaakt worden.

Een lift van de bovenlip is ook mogelijk, mocht deze wat verzakt zijn. Met een bovenlip lift wordt de bovenlip of de uiteinden van de bovenlip omhoog getrokken.

Liplift door Dr Wim Danau

Liplift vóór

Liplift door Dr Wim Danau

Liplift na

Contacteer Dr. Wim Danau om uw wensen en de verschillende mogelijkheden persoonlijk te bespreken in alle discretie.