Lippen opvullen

Lippen opvullen is hot want volle lippen zijn aantrekkelijk

Wilt u uw lippen laten opvullen om volle, aantrekkelijke lippen te verkrijgen? Uit onderzoek blijkt dat de mens zich het meest aangetrokken voelt tot mensen die genetisch het best matchen, die goede genen hebben en vruchtbaar zijn. Klaarblijkelijk zijn we – zonder ons daar bewust van te zijn – heel goed in het opmerken van deze kenmerken. We kijken namelijk of iemand er jong (vruchtbaar) en gezond (goede genen) uitziet. Volle lippen staan hoog op het verlanglijstje en worden gezien als aantrekkelijk. Maar uw lippen worden smaller naarmate u ouder wordt. De lippen opvullen biedt vaak een oplossing en hiervoor kunt u uitstekend terecht bij onze deskundige kliniek in Dilbeek.

Naast het opvullen voor volle lippen, staan er nog meer wensen op het verlanglijstje

Bij gelaatschirurgie is veel mogelijk. Bij veel mensen staan er, naast het opvullen van de lippen, nog meer wensen op het verlanglijstje:

  • Een hoog voorhoofd, volle lippen, hoge jukbeenderen, een smalle kin en grote ogen (vrouw)
  • Een frisse, egale huid straalt gezondheid uit, dit verkrijgt u door een botox behandeling (vooral vrouw)
  • Symmetrische gezichten lijken jonger en gezonder
  • Grote kaak, een brede kin en een imposant voorhoofd (man)
  • Heldere ogen

Verschillende behandelingen lipcorrecties

Lippen opvullen door Dr. Wim Danau

Niet iedereen is gezegend met een indrukwekkend paar lippen. Maar er zijn mogelijkheden om lippen op allerlei manieren te corrigeren in onze kliniek in Dilbeek.

Smalle lippen kunnen voller gemaakt worden door ze te laten opvullen. Een lipcorrectie door lipvergroting kan voor één of voor beide lippen. Er zijn twee manieren: door middel van een operatie of door middel van inspuitingen (injectables). Voor de vulling van de lip kiest u tussen een tijdelijke vulling met silicone fillers of een permanente vulling met lichaamseigen materiaal (lipofilling).

Te volle lippen kunnen smaller gemaakt worden.

Een lift van de bovenlip is ook mogelijk, mocht deze wat verzakt zijn. Tijdens een lift van de bovenlip trekken we de bovenlip of de uiteinden van de bovenlip omhoog.

Liplift door Dr Wim Danau

Liplift vóór

Liplift door Dr Wim Danau

Liplift na

Contacteer Dr. Wim Danau om uw wensen en de verschillende mogelijkheden persoonlijk te bespreken in alle discretie.

Bespreek de mogelijkheden voor het opvullen van uw lippen

Wilt u uw zelfvertrouwen een boost geven en uw lippen laten opvullen? Contacteer Dr. Wim Danau om uw wensen en de verschillende mogelijkheden persoonlijk te bespreken in alle discretie. U bent hier voor bijvoorbeeld plastische chirurgie in het gezicht aan het juiste adres. Maak snel een afspraak door een e-mail te sturen naar dr.danau@telenet.be of door te bellen naar + 32 (0)46 83 17 9 89.