Gelaatschirurgie laten uitvoeren doe je bij Kliniek Dr. Wim Danau!

De mogelijkheden voor gelaatschirurgie

De zwaartekracht, zonlicht, stress, genetica, gewichtsverlies en roken hebben een tol op iemands huid en de onderliggende weefsels. Dit leidt tot een verlies aan huidelasticiteit en zwakte van de onderliggende weefsels en steunstructuren. De fysieke effecten zijn terug te vinden in voorhoofdsrimpels, hangende wenkbrauwen, overtollige boven- en onderooglidhuid, kraaienpootjes, verslapping van de wangen (verlies van jukbeen definitie) en diepe plooien rond de neus en mond. Ook hamsterwangen (ophoping van weefsel langs de kaaklijn) en verlies van de halscontour zijn hier een effect van. Gelukkig kunt u hamsterwangen laten liften om terug een frisse gelaatsuitdrukking te krijgen.

Facelift laten uitvoeren

Facelift

Een facelift is een operatie waarbij de plooien en rimpels van de gezichtshuid worden strakgetrokken, meestal samen met de dieper gelegen weefsellagen om deze uit het gezicht te verwijderen. Lees hier meer over een facelift en de mogelijkheden.

Facelift informatie
Ooglidcorrectie laten uitvoeren

Ooglidcorrectie

Heb je last van hangende oogleden? Deze kunnen operatief gecorrigeerd worden, zowel de bovenste als de onderste oogleden. Hangende oogleden kunnen een belemmering zijn op het dagelijkse leven. Lees hier meer informatie over een ooglidcorrectie.

Ooglidcorrectie informatie
Neuscorrectie laten uitvoeren

Neuscorrectie

Ben je niet tevreden over de natuurlijke bouw neus? Dan kan je opteren voor een neuscorrectie, ook wel rhinoplastie genoemd. Zo heb je op korte tijd de neus van jouw dromen. Lees hier alle informatie die je moet weten over een neuscorrectie.

Neuscorrectie informatie
Oorcorrectie laten uitvoeren

Oorcorrectie

Ben je niet blij met de vorm van je oren of heb je last van de vorm van je oren? Dan kan je een oorcorrectie overwegen. Met een oorcorrectie kan je de oorschelp dichter bij je gezicht laten zetten, en zo genaamde "flaporen" corrigeren. Lees hier meer informatie.

Oorcorrectie informatie

Gelaatschirurgie

De V- vorm (links) van het gezicht is een kenmerk van jeugdigheid en aantrekkelijkheid. Bij veroudering ontstaat progressief een omgekeerde V-vorm (rechts) door volumeverlies en weefselverplaatsing.

Hamsterwangen

Hamsterwangen ontstaan door een slappe kaaklijn. De wangen en huid van de kaaklijn worden slap doordat de stevigheid en elasticiteit van het weefsel in het gezicht afneemt. Dit is een natuurlijk gevolg van het verouderingsproces. Ook volumeverlies, botverlies, steun- en vetweefselverlies zijn oorzaken van een slappe kaaklijn. Het weefsel op het jukbeen krijgt door al die veranderingen op een bepaald moment niet voldoende steun meer. Hierdoor zakt de huid naar de kin en ontstaan er hamsterwangen.

Terug naar de oorspronkelijke positie

Gelaatschirurgie, zoals het liften van hamsterwangen, is bedoeld om deze effecten te elimineren door het herstel van de huid en weke delen naar zijn oorspronkelijke positie terug te brengen. Hierdoor bekomt u een mooi gevormd, fris, jeugdig uiterlijk, gepaard met een groter zelfvertrouwen.

De klok terugdraaien

Het enige wat een gelaatscorrectie en het liften van hamsterwangen niet kunnen doen, is het verouderingsproces stopzetten. Wel kunt u er de klok een heel stuk mee terugdraaien. De eerste tekenen van het ouder worden, kunnen letterlijk aan het gezicht onttrokken worden door het weghalen van overtollig vetweefsel, het straktrekken van de onderliggende weefsels en het effenen van de huid van uw gezicht en nek.

Maak een afspraak met Dr. Wim Danau

Contacteer Dr. Wim Danau hier om een afspraak te maken. Samen kunnen jullie uw wensen en de mogelijkheden bespreken in alle discretie.