[rev_slider_vc alias=”borsten-banner”]

Een borstcorrectie biedt uitkomst als u niet tevreden bent over uw borstenNiet tevreden over uw borsten? Overweeg een borstcorrectie.

Veel vrouwen zijn ontevreden over de omvang of de vorm van hun borsten, en een borstcorrectie biedt hiervoor een oplossing. Als uw borst niet in goede verhouding staat tot het lichaam, kunt u een borstcorrectie overwegen. Aan de vorm, de grootte en de symmetrie van de borsten en tepels is chirurgisch veel te veranderen. Van alle esthetische ingrepen is de borstcorrectie dan ook één van de meest populaire behandelingen. Bij het maken van een keuze uit de vele aangeboden operaties, is kennis hierover essentieel en bepalend voor hoe u het resultaat van de behandeling ervaart. Het is daarom van groot belang u zicht eerst goed informeert over de verschillende mogelijkheden. Maak dus gerust een afspraak bij onze gespecialiseerde kliniek in Dilbeek.

Er zijn verschillende redenen waarom vrouwen een borstcorrectie wensen. Bij sommige vrouwen zijn de borsten bijvoorbeeld kleiner of minder stevig geworden na de zwangerschap of gewichtsverlies. Bij anderen zijn ze vanaf het begin weinig ontwikkeld. Ook kunnen de borsten gaan hangen, omdat in de loop der jaren het stevige klierweefsel in de borst plaats maakt voor vetweefsel en de huidelasticiteit vermindert. Zware of slappe borsten kunnen lichamelijke klachten veroorzaken, zoals nek-, rug- en schouderklachten.

W

Waarom een borstcorrectie?

Wanneer er sprake is van één van de zojuist genoemde situaties en men bovendien minder tevreden is met het uiterlijk van de borsten, biedt een borstcorrectie uitkomst: een borstlift met of zonder borstimplantaat, een borstvergroting of juist een borstverkleining. Ook voor een tepelcorrectie zit u goed bij onze praktijk. U kunt hiervoor een plastisch chirurg consulteren, die op het gebied van de borsten uitgebreid geschoold en getraind is. Hij kan als geen ander uw problematiek met betrekking tot uw borsten in kaart brengen, een goed behandelingsplan opstellen en een betrouwbaar beeld geven van het te verwachten resultaat. Dit alles is nodig voor een succesvolle behandeling.

Contra-indicaties

Iedereen die een grote cosmetische ingreep laat verrichten, dient in goede gezondheid te zijn. Ziekten die de kans op complicaties vergroten, zoals ernstig hartlijden, ernstige vormen van longlijden, levercirrose, en het noodzakelijk gebruik van bloedverdunnende medicijnen kunnen een ingreep uitsluiten.

Bespreek uw wensen

Wilt u een borstcorrectie laten uitvoeren in onze kliniek in Dilbeek? Contacteer Dr. Wim Danau om uw wensen en de verschillende mogelijkheden persoonlijk te bespreken in alle discretie. U kunt bellen naar + 32 (0)46 83 17 9 89 of een e-mail sturen naar dr.danau@telenet.be. Tevens is het ook mogelijk om het online contactformulier in te vullen.

Contacteer Dr. Wim Danau om uw wensen en de verschillende mogelijkheden persoonlijk te bespreken in alle discretie.